Maskinen


1238099 545480435528786 593887247 NState-of-the-art
Long Time Liners teknologi består af et styringsmodul og en håndholdt pigmenterings liner. Vi mener ,at vores Conture ® Liner Duo repræsenterer det absolutte state-of-the-art apperat på området semipermanent make-up. Long Timer Liners konstante innovation indenfor maskiner og farver er da også blevet hædret med adskillige priser, herunder Readers Choice Award 7 år i træk, sidst i 2013, i kategorien semipermanent make-up.

 

Hastighed og dybde
Når du arbejder med Long Time Liners apperat, har du fuld kontrol over to væsentlige aspekter af den måde, den håndholdte liner fungerer på. På den ene side, kan du styre hastigheden af nålen med en indstilling mellem 55-70 slag pr. sekund. Forskning og årtiers erfaring har lært os at frekvensen i dette område fører til perfekte resultater. På den anden side - og mere innovativt - kan du styre hvor langt nålen når ud fra den håndholdte liner. Dette har direkte indflydelse på den mængde af farve der skydes ud fra lineren.

Kontrol over disse to variabler, giver ikke alene større brugervenlighed, men giver dig også ekstra kontrol over udfaldet af proceduren og det endelig resultat.

 

Præcision
Pigmenterings lineren fungerer meget som en blæk pen i den forstand, at istedet for at arbejde med dråber af farve på huden, fyldes farven i et hul i selve lineren, og forsyner derved farve til selve nålen. Fordelene ved dette er, at linergisten har perfekt udsyn til det område af huden, hun arbejder med, hvilket betyder hun kan arbejde med en høj grad af nøjagtighed. Da der arbejdes med en meget fin nål, er det afgørende at kunne se huden, hvis de bedste resultater skal opnåes. Det at farven lægges dirkte på huden fra lineren, betyder også at farven forbliver ren gennem hele procedure.

 

Optimal kontrol
Den håndholdte liner er styret og tilsluttet styringsmodulet. Gennem dette kan du vælge mellem fire forprogrammerede indstillinger, hver forprogrammeret til specifikke områder, før du måske yderligere ændre indstillingerne manuelt for optimal kontrol.

De fire indstillinger er:

  • Læbekontour
  • Camouflage og skyggelægning
  • Eyeliner og vippe fortætning
  • Hårstrejf og bryntegning

Efter at have valgt en af disse indstillinger, kan du stadig indstille på hastigheden af nålen og hvor langt nålen skal nå ud og der med farve-flow, for at opnå optimale og skræddersyet resultater. Der kan selvfølgelig også arbejdes med de almindelige forprogammerede indstillinger, uden behov for justering, da de ligger indenfor hvad vores erfaring fortæller os er de mest brugte indstillinger.

 

Stilhed
Da Long time Liners håndholdte liner styres af en magnet frem for en konventionel motor, arbejder den fuldstændig lydløs. Dette betyder for dig som Linergist, at du kan koncentrere dig om opgave foran dig uden forstyrrelse. For din kunde betyder det en langt mere afslappende oplevelse.