Generel Information


Long time Liner - udføres kun af Linergister®
Long Time Liner blev udviklet for mere end 20 år siden af den anerkendte Waltraud Kuffner. Et samarbejde mellem læger, kosmetologer, makeup artister og teknikere udviklede Long Time Liner ®, og dermed en skånsom og sikker mikropigmenterings metode.

Med en microtynd nål bliver den allergi testede, mineralske farve lagt i det yderste hudlag. Farveudvalget er stort, så vi finder den farve, som er perfekt til din naturlige hudfarve. Permanent make-up holder ca. 1-10 år, alt efter farvevalg, intensitet og hudtype. Bryn skal oftere genopfriskes end læber/øjne da farven kan ændre sig. Vi lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige udstråling og justere det, som fra naturens side måtte være ufuldstændigt. Ved naturlig tegning kan permanent make-up give dine øjenbryn ny kontur, markere vippelinjen med en tynd linje eller gøre munden større eller blot mere ren og ensartet i linjerne.

Kun professionelle Linergister ® med et Long Time Liner® diplom, er autoriserede til at udføre behandlingen med Long Time Liners apparater og farver, din garanti for et perfekt resultat. 

Hvad adskiller Long Time Liner fra andre metoder?
Long Time Liner lægger stor vægt på at fremstå så naturligt som muligt og justere det som fra naturens side ikke er helt perfekt. I modsætning til andre maskiner benytter Long Time Liner sig kun af en’ nål. Det betyder at der kan arbejdes meget mere præcist, der er mindre smerte forbundet med behandlingen og sårdannelsen efter behandlingen vil være minimal.

Hvorfor vælge Long Time Liner?
Long Time Liner lægger stor vægt på forarbejdet inden behandlingen påbegyndes. Long Time Liner linergisten tegner de nye konturen op i samråd med dig, og først når resultatet er som du ønsker det, startes behandlingen som varer ca. en time.

Også til sart hud
Alle Long Time Liners farver er rene mineralske farver opløst i destilleret vand og alkohol og derfor særligt velegnede til sart og sensibel hud. Pigmenterne tilføres det yderste hudlag, mellem 0,8 og 1,3 mm dybt.

Kun naturlige farver kan give et naturligt resultat. Bemærk forskellen til tatoveringsfarver som bliver blå eller grønne med tiden. Alt efter hårfarve og alder skal der være mulighed for at ændre på farven – dette kan ikke lade sig gøre med tatoveringsfarver. Vi vurderer løbende om farven stadig passer til dig når vi genopfrisker din permanente make-up.

1238099 545480435528786 593887247 N

For 7. år i træk vinder Long Time Liner den prestigefyldte Reader's Choice pris fra Beauty Forum i Tyskland.