Behandlinger


Bryn
Mange lever med ujævne, hullede, overplukkede bryn. Med permanent makeup kan man give brynene ekstra fylde, form og symmetri, der vil give dit ansigt et øjeblikkeligt løft.

Når vi skal lave permanent makeup på brynene, starter vi med at tegne brynene op i en form der passer dig og dit ansigt. Når du har godkendt det og der er valgt en farve, tilføres huden farve med den mikrofine nål.

Vi kan vælge mellem flere forskellige teknikker, for at få dit bryn til at se så naturligt ud som overhovedet. Det kan tegnes tæt op, det kan skraveres med mere let hånd for at give mere skygge effekt og vi kan også tegne hårstrejf hvis det passer til brynet. Ved at vælge flere farver, kan vi skabe en non invasiv 3-D effekt der giver mere dybde til brynet.

Eyeliner
En permanent eyeliner er den perfekte løsning hvis du har allergi overfor makeup, bruger kontaktlinser, ser dårligt eller hvis du har en meget aktiv livsstil og ikke vil bruge tid på makeuppen hver dag.

Eyelineren vil smukt definere dine øjne og dine vipper vil virke tættere og tykkere.

Man lægger eyelineren helt tæt og meget præcist langs vippekanten. Man kan vælge kun at lægge eyelineren langs den øvre eller nedre vippekant, men ved de fleste vil vi anbefale at man lægger den foroven og forneden for at få det bedste resultat. 

Læber
Dine læber kan miste form, farve og definition som følge af aldring, solskader og hormonelle forandringer. At få optegnet læberne med permanent makeup er en oplagt løsning, der giver fantastiske resultater med ren anti-ageing effekt.

Vi starter altid med at tegne dine læber op så du kan se og godkende formen inden vi går i gang. Ujævnheder i læbe konturen rettes til så du får et symmetrisk og harmonisk resultat.

Derefter lægges farven i huden. I teorien er det som en tatovering, men med Long Time Liner bruger vi kun én nål, hvilket gør at vi kan arbejde ekstremt præcist. Farverne vi arbejder med er også specielt udviklet kun til Long Time Liner systemet.

Vi skraverer derefter farven ind på læben, for at få et mere naturligt resultat.